Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod mene je citava abecededa i jos uvjek ziv hahahhahahah limbo me ona stvar za kvazi naucnike cOOl
Dakle s ovim clankom pokusavate reci da treba majorizirati osobe s ab krvi?
Samo još malo...pa ćeš vidjeti :)))
Ne mogu da se sjetim nečega, što sam trebo zaboraviti ! ;-))
@burnbabe Deda u staračkom domu:"Šta želimo!?" Starci:"Da bolje pamtimo!" Deda u staračkom domu:"Kada želimo!?" Starci:"Šta želimo?" P.S. Đe si burnika, žene te ganjale.. :)
Ohohooooo....pa đe si kralju...kako si, pa hebo te, ja se prep'o.... ....naizad, neko normalan....😂.........uh, nemoj me oko žena, znaš da nisam od tog posla.....hahahaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ne panicite, jedino ako imate krvnu grupu AB, pusit, gojazni ste, imate visok pritisak, e sad je vrijeme da panicite.
Imam sve od navedenog, osim slova B :D...zato se ja nekad sjetim da zaboravim, a nekad zaboravim zaboraviti :D. Jel' sad pravo vrijeme za paniku il' da cekam ne bi li mi izbilo odnekud i to B. :D?
Ma nije valjda Stroke da imas sve osim slova B, ma ne vjerujem ti. Jesi li sigurna? Uh pa ne znam, nemoj ti brinuti, lakse je tako hahahah ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
imal to kakve veze sa dementorima iz Harry Potera
Nemam baš AB, ali imam A...pika li se to ??? Sve ko nešto zaboravim da sam zaboravila...
volim bošnjake i srbe jer : dali su nama hrvatima 33 % države a ima nas oko 10-11 % . na račun majorizacije izvučemo sve naše interese , ne plaćamo poreze u našim većinski hrvatskim područjima . bavimo se svačim a gleda nam se kroz prste . kako da ne volim bošnjake i srbe ?