Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam na kupusnoj dijeti, jedem sve osim kupusa
Stalno smo izloženi kroatizaciji bosanskog jezika. Više se ne mogu čuti niti pročitati riječi poput ''smršati'', ''kupovina'', ''glasati''... Sve reklame koje vidimo na televiziji su na hrvatskom jeziku, čak i naši novinari pričaju više hrvatski nego bosanski jezik. Vrijeme je za kanal na bosanskom jeziku! Kao i za kontrolu medija, naročito ovog, nazovi sarajevskog portala.
Nije loše ali ipak najbolja stranica za zdravlje ljepotu i dijete je moje-zdravlje.ba evo vam link :http://www.moje-zdravlje.ba/ Vjerujte mi stranica je vrhunska .. http://www.moje-zdravlje.ba/ http://www.moje-zdravlje.ba/ http://www.moje-zdravlje.ba/
...ja vodim ljubav sa svojim mladicem svaki dan po tri puta i tako odrzavam idealnu tezinu...
Crknut od tolike kolicine banana... zaglavit hitne :D
Nisam u zivotu cuo " mrsavljenje" da neko kaze u bosni. Jadna ova djeca sto odrastaju uz ovo bice navijek polupismena.
znas kako kazu : ono sto godi to i skodi :)) pazi na zdravlje
" Ali mi i u ovu novu godinu ulazimo sa velikim odricanjima sa jednim jakim i cvrstim motom : 3. dana glad, 4. dan opet glad, 5. dan pravo glad, 6. dan agonija glad, ali zato 7. dan bice bgm graha i parizera nakoso"..
@recept ...dobar recept...otvara apetit...odo' zavirit među suhovinu :))
6 glavica crvenog luka 2 konzerve paradajza 1 glavica kupusa 2 paprike 4 mrkve 1 celer zacini Sve sastaviti i kuhati oko 1 sat. Mozes jesti ove supe koliko god zelis jer nema kalorija , sto je vise jedes mrsas vise. 1dan mozes jesti pored supe voce ali ne i banane. 2 dan : supa i povrce ali ne krompir i grasak 3 dan : supa voce i povrce ( ne banane ,krompir i grasak) 4 dan :supa i banane (max 8 ) piti mlijeko 5 dan :supa , oko 350 gr junetine i paradajz plus piti vodu 6 dan : supa , povrce i meso (junetina) koliko god hoces 7 dan : supa ,riza , povrce i voce Ovo je recept tkz."bolnicke dijete"i smrsa se 4-7 kg Ne preporucuje se da uzastopno 2 sedmice drzite ovu dijetu ali se moze ponavljati svakog mjeseca .
@commi ...pa, slažemo se sa tvojim mladićem :)
...mladic mi cesto kaze da ja nisam lud nego glup....
da istina je smrsa se, ali cim zavrsis sa dijetom nevjerovatno se kile ponovo lijepe....zajebi dijete umjereno i zdravo jesti uz svakodnevne fizicke aktivnosti, alkohol,droga,pljuge ne i nema frke
probah , tacno je da se smrsa
Za samo dvije sedmice mozete izgubiti 14 dana!
Ovo je dijeta koja se praktikuje u hirurgiji, kad je potrebno brzo skidanje kila. Totalno jr nepreporucljiva, nije zdrava, a ukus supe je takav da bih radije lizao javni vc nego to jeo. Probao i nikad vise, po cijenu da dobijem 500kg:)
@logično ...sve se nema, a svaki dan se jede, a ? :)