Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovim studijama čovjek ne smije ništa ni jesti nit piti. Ni hava nije zdrava jbg pa se ni disati baš ne preporučuje.
samo da razjasnim ovo "povećava rizik od raka za čak 50 posto" znači da ako ste imali šansu za rak od 1%, sada imate 1,5%
Mislim da je ovo sa hranom i rakom vise pretjerano.Gledam na tv da je rak postojao i za vrijeme faraona.
Moja nana cijeli zivot pravi i pije sok od zove i malina i dozivjela 83.god
Od silnih malina koje imamo napraviti sirup, s malo ili nikako secera, s limunovom koricom ili bez, gusci ili rijedji. Pa ´em sto pijes zdravo, ´em nisu propale maline, ´em te boli cosak za minimalnu otkupnu cijenu. Ali neee mozee see, nemaa seee, kriv hdz, sda, snsd, krc plc!
Sa 0001% povecava na 0002%.
Svi su sokovi i ostala pića (voda, čaj, mlijeko, kafa) otrovi. Voće se jede i ko ga jede bit će i zdrav i neće bit žedan. Piti vode ako ne osječate žeđ nema smisla. Ideja da se svaki dan treba nekoliko vode nema smisla. Tijelo nam kaže kad smo žedni. Ovo je rekao Herbert Shelton u Orthotrophy: Drink. Voda sa hemikalijama je opasnije od vode sa mikroorganizmima.
hahahahah joj ovaj klix je takav cirkus
Pepsi Max umjesto klasičnog, jer puno je veći rizik da rak dobiješ od šećera i pretilosti, nego od aditiva aspartam.
prirodni sok od voca se dobija iz voca, a osobama koje vec imaju rak se prepisuje da sto vise jedu voca i povrca!? Odavno gluplji clanak nisam procitao!
cudo nismo svi pocrkali dosad, koliko smo ga popili...😂😂😂
Sekitacija je glavni okidac, sve ostalo je manji okidac karcinoma od toga !!!
Koliko šanse imaju da obole oni koji dok sjede malo podignu lijevi guz da puste vjetar, a koliko šanse oni koji više vole da podignu desni ? Kad bi brojali oboljele i njihove navike pri puštanju vjetrova zasigurno ne bi dobili identične rezultate. Tada bi mogli zaključiti da je podizanje lijevog (ili desnog) guza opasnije za zdravlje.
uh dobro je, ja popijem nekoliko casa
Bolje onda crknuti od gladi