Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fitness, prehrana, programi... http://ouo.io/mDHbmw
Joj ja vježbam dva puta sedmično, vidim nešto sve stagnira... :D
Vjezbam svaki dan, jer je too najbolji dio dana kada izbacim sve iz sebe. :) Isplati se zbog zdravlja, a i izgleda, naravno. ???
plank 28 dana, krenes sa 20 sekundi, zavrsis na 4 minute, ali svaki dan....
mora se vježbat, maltene svaki dan.
Hrana ti se sve. Ako budes jeo janjetinu i cevape tesko da ce ti se vidjet misici od sala. Isto tako ako se okrenes dijeti tipa "samo pasti travu" kosti bi mogle doci u prvi plan. Znaci jedi umjereno, cesce puta manje obroke, ne jedi kasno I digni dupe ispred TV I komp.
svaki dan
ja vježbam virtualno
malo tegova, pederusa preko pivskog stomacica, kakva fina suskava trenerkica i to je to sto vam treba da mude i u modi i u formi
*bude
tvoj nick sve govori. mogao bih i ja sad krofne. :DDD