Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma meza uz pivu je gora. znam likova piju pivu cjeli život suhi kao grana slabo meze. a znam i onih dvije plate uz pivu idu stomak kao harmonika ispred njih.
Haj ne zanovetajte... Sad jednu porciju sočnih ćevapa pa zaliti hladnom pivom te odbit' koji dim... Neprocjenjivo
@DrzavaBosnaPonosnna, a ti ces kao u dzenet?
U džehenem? Može, tamo je raja. Neću s Cerićem nipošto.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dosta raje znam sa stomakom, zale se udebljo sam se..ne jedem puno..sve je to od pive.. a ja jedem vise puta dnevno saljevam pive a opet mrsav ko grana jbt
Ma nije problem piva,problem je meza!:D
Pivo je najbolje pice svih vremena. Nista bolje ne osvjezava ljeti nego hladna piva, tamna ..... Sto se tice bradonja kojima se ovo ne svida, molim da ne komentarisu ovo nego nek idu na svoje bolesne, jadne, kretenske, umobolne, sizofreno nacionalisticke safovske stranice i nek tamo, jedan drugome, masturbiraju svoje kretenske sive mozdane celije ...
Ne znam ni jednog debelog alkoholičara
Eto me u bosnu na cevape i hladnu pivu sto da ne!!!
Nemoj ziv bio jos nam samo ti falis
Spomenik palom junaku.
Investicija. K'o i svaka druga.
Nije mi jasno ko vise ne zna da je alkohol smece za organizam. A za one koji se bave bilo kojim sportom efekat je i gori.
Još jedan islamista.
@NinoBelovSRB Hajde ti debeli alkic popij koje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neki dan na kliksu članak da pivo ne uzrokuje veci stomak !?
Pice je cvijece,a mamurluk go..o
Sače to Fadil oporezovati u cilju sprečavanja nacjonalnog debljaju,ima svi da budemo ko pritke za burnije,mršavi i suhi