Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.staikako.com/brusnica/
sranje
Stvarno zastrasujuce, kako ovi clanci svakim danom ne lice skoro ni na sta....Upravo to, spominju prvo virus , pa bakteriju, nigdje veze jedno s drugim, bar ne u ovom kontekstu. Dragi nasi novinari, malo bolje se skoncentrisite dok pisete ovako nesto, ne zbog nas koji citamo, nego zbog samih sebe, da se ne sramotite i ovaj nas dragi portal.
kakve veze ima virus i e coli, koje vi gluposti pisete, ecoli je bakterija a virus je virus, nidje veze. de barem procitajte malo bolje svoje tekstove ili dajte nekom ko ima barem malo edukacije iz oblasti medicine i zdravlja da uredjuje ove teme.
...i širenja njegovo širenje po tijelu....
de bogati ne kakite