Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pravu je zena, nije opasan za trudnice, al je zato razarajući za dijete koje nosi. Samo će kučka tako nešto napraviti svome dijetetu, majka neće nikad. Nažalost ovo sam viđao i u našoj okolini, ali obično su to bile kučke kojima je to dijete bilo samo instrument za zadrzavanje dragog, tako da ih nije interesovalo njeovo zdravlje.
Neke osobe jednostavo nezasluzuju djecu...
@moke kad vidim kako zene vodaju djecu u kolicima na plus 30 zijanim se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne shvatam one majke koje rizikuju s tim i tačka. I sa cigarama isto.
Svaka polemika o tome sta steti ili ne steti je smijesna. Imas ljude koji puse i piju citav zivot, pa zive dugo, sretno i zdravo. Imas ljude koji zive bez poroka, hrane se zdravo, paze na sve, pa ih strefi srce u 50-oj godini. Imas trudnicu koja pusi, pije i rodi zdravo dijete bez problema. Imas s druge strane onu koja trudnocu provede takoreci pod staklenim zvonom, pa na kraju dodje do komplikacija, rodi se bolesno dijete itd. Svaki organizam nosi svoju pricu, a raznorazni vanjski faktori na svakoga djeluju različito. Smijesno je ravnati se prema postotcima, jer npr. ako nesto u 90% slucajeva ne steti, u 10% steti, a ti ne mozes znati da li si u tih 10% dok ne bude kasno. Ja licno bih uvijek isla od pretpostavke da ako nesto steti makar u 1% slucajeva, da sam ja u tih 1% slucajeva, tako da mi se u trudnoci nije tesko odreci nicega sto bi moglo biti stetno. S druge strane ne osudjujem one koji ne razmisljaju kao ja, svako ima pravo izbora.
Klix.ba nekada zaista ne prezate šta ćete da objavite, sram vas bilo!
wow koji komentari.Hajde bježite tamo prije žene nisu haman ni znale da su trudne niti su imali kad da o tome razmišljaju.Radile su nisu ni imale doktora niti koji klinac.Rađale nas majke i sa Kahvom i sa Cigarom usred njive,kod kuće i evo nas opet živi i zdravi manite se gluposti i kojekakvih komentara.Svaka majka zna šta smije a šta ne smije.
Istina je da su prije zene i pile kafu i pusile a bogami i radjale na njivama. Istina je i da je prije 50-ak godina umiralo X beba i male djece svake godine a bogami i po koju trudnica prilkom porodjaja. Zasto rizikovati ako bice, koje vam u zivotu treba biti najvaznije, rizikuje ozbiljne posljedice?
Na osnovu upitnika u naslovu uglavnom se može zaključiti da je vijest neistinita.
cigarete su fuj, a pušači posve ravnodušni prema okolini koju maltretiraju svojim dimom, dokaz tome je i što većina se neće odreći pušenja ni zbog toga što su trudne, užas!
Napisala ekonomistica. Hahahaha. Moj jaran, zidar Mujo, pise knjigu kako nijedna bolest nije opasna po zivot. Kaze Mujo: "Moj jarane, niko jos nikad nije umro od bolesti. Od smrti se umire!"
Čaša dobrog vina ne može da škodi, ali kafa i cigarete sigurno imaju štetan uticaj
ti ko da je šoljica kafe ko šolja cijanida
Ne vidim kako je misljenje jedne ekonomistice o medicinskim pitanjima uopce relevantno, i zasto vi objavljujete ovakav clanak.
ma ja, mogla je jos napisati da se heroin preporucuje ali jok smrkat nego direktno u venu!!! Ovaj svijet sto je stariji, sve se gluplji ljudi pojavljuju!
Pa i nije opasan ako samo drzis pod jastukom.
Nisu za trudnicu, ali jesu za dijete u stomaku
Jebaji ga, dan ovako, dan onako...
Ako se ne možeš odreći alkohola na određeni problem i to za dobrobit djeteta...... Imaš itekako velik problem.... za ostalo da ne pričam!!!!! Ima mitova ali što rizikovati?????
nisu za trudnice vec za plod koji trudnice nose...
Neka se ona drzi ekonomije.