Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dizanje svijesti o raku samo u medijima. A u praksi nakon mamografa dobila savjet da odem na ultrazvuk. Četiri puta se pokušala naruciti u DZ. Na kraju moram otići privatno.
Podrška!
Svaka čast, drago mi zbog žene što je uspjela! Moja supruga u 39. godini preminula iako je i ona rano otkrila kancer ali kod svakog tijelo reaguje drugačije. Bukvalno za par mjeseci žena nestala. Težak period za nju i za sve nas oko nje. Nebih poželio nikome ovo iskustvo.
samo ona zna kako joj je bilo.. drago mi je da je uspjela
Mnogi ne dobiju drugu šansu!