Gubljenje kilograma
0
Jedite rano i ostanite u liniji
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa oni samo kopiraju tuđe tekstove. Isti članak ima na još hijedu mjesta. Supidno http://beha-raja.com/modules/news/article.php?storyid=1835 http://tuzla-x.net/index.php?option=com_content&view=article&id=2251:jedite-rano-i-ostanite-u-liniji&catid=55:zanimljivosti&Itemid=127
ja sam smrsao 15kg. za cetiri mjeseca tako sto nisam jeo poslije 6h, ujutro sam doruckovao zitarice, ubacio sam ribu dva puta sedmicno(min.), izbacio masnu hranu, prestao piti sve sokove osim onih koje sam ja pravio i skoro svaki dan sam setao oko 2km.
Nevjerovatno, a prije goinu je bio clanak kako vrijeme obroka nema veze s kilazom, nego ukupni broj kalorija. pa onda metabolizam. pa ovo. pa ono... adjte, ko je ovdje lud, i sta je tacno od svega toga?
Dorucak sebi, rucak podijeli a veceru baci nedaj neprijatelju...nek crkne
Dorucak ostavi za sebe, rucak podijeli sa prijateljem, a veceru podaj neprijatelju. Odavno je to kod nas poznato. Stoljecima!
\"Naučnici s Northwestern Univerziteta u Chicagu kažu da je potrebno nastaviti istraživanje kako bi se došlo do razloga zašto je tako....\" Ayurveda, najstarija medicina, je objasnila to prije vise od 5000 godina. Zasto gubiti vrijeme na trazenje odgovora koji postoje????