Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poznato kao \"Davudov post\"
Poslanik Muhammed: \"Bože, molim te da budem rob koji je jednog dana gladan, drugog dana sit.\"
Koji je smisao ziviti kad imas 80 godina i cekas da se neko smiluje da ti opere g.u.z.i.c.u? Zivot je dobar ako je ispunjen i kvalitetan a ne dug.....
@ccc ne kradi mi nik kobilo jedna
subhanela ja sam muslimanka
ko jos zeli da zivi duze...
Da \"Po malo\" apsolutno se slažem sa tvojom konstatacijom, to što opisuješ, to je osobina najdugovječnijih stvorenja. Trenutno najstariji muškarac na svijetu je jedan Japanac, kojega kad su upitali o načinu življenja, on je jasno kazao: \"cio život jedem takve obroke da uvijek osjećam glad nakon obroka\" Očigledno je da taj čovjek ima ekstremno snažnu samodisciplinu. Mi ostali prestajemo jesti tek kada osjećamo sitost, a to je kardinlna greška.
Znači, jedan dan se izgladnjuješ, drugi dan možeš jesti sve u neograničenim količinama (kad mogu miševi, mogu i ljudi - jel\' to ta logika?)? I to je, kao, dobro za organizam? Ne hvala. Ja ću radije svaki dan po malo.
Zivim da bih zivjela, ne patila...
Opet naucnici kradu Brojsove metode iz 70ih i 80ih...
Ovo je potvrda ispravnosti Davudova posta. Naučnici dolaze do spoznaja danas, a to je nešto što su vjernici znali oduvijek.
evo hoću trčeći XD
Svaka cast! Takve se bolje i ....... :)
i zdrava, a ketu nek gaje sise i guzice, one su za mene obicne smrtnice !
i do koje je dobacio ljubitelj mlade, baš mlade piče.tine ? i što nije nastavio maštrafit onu 20 godina stariju babu što osta bez muža al i sa parama, od koje ga sve krenulo ? i šta kažu poslanstva o tome, trebamo l i mi tako ?
A je.bli vas vise poslanici i allasi i ostala sra.nja... imal igdje da ga necete spomenut ?
mozda ste htjeli reci: \"postite svaki drugi dan\". Eeee, moji naucnici ...