Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dusu dala za graha s kostima...
Nametnuta moda od ko zna koga o tzv ljepoti mršavog tijela,to sigurno rade multinacionalne kompanije koje proizvode preparate za održavanje linije i mršavljenje,ja neznam šta je tim djevojkama koje žele da smršaju,to je bolest,jasno je ali šta dovodi do toga. Nešto slično je i sa nametanjem preplanulog tena,skoro gledam neku tv emisiju,\"novinarka\"razgovara sa nekom polugolom ženom,koja je isto tako mršava ali i \"rasturena\"od pretjeranog vježbanja i ona joj kaže:Vidi ti u nje pločica na stomaku\"i ko fol neki kompliment....cccc a on jedva stoji na nogama,da skratim,mislim da Bosanac voli žene koje se imaju zašto uhvatiti a ne one koje nema ni za šta da pas ujede.
dosao hitler u zidovsko obdaniste i sad ide i pita djecu koliko su teska, pita jednog kolko s ti tezak on kaze 4kg pita drugog koliko si ti tezak 4,5kg koliko si ti tezak kaze treci 4,5 kila pita sljedeceg koliko si ti tezak kaze mali 6kg. kaze ti njemu hitler buco buco smrsat ces ti meni...
Buca moja maja... vid je, stipni je za obraz
Ljudozderi bi sigurno krepali kada bi se ovakvim ljudima hranili.
vidi vidi sto se popravila..