Nutricionisti zabrinuti
0
Hit dijeta OMG opasna po zdravlje
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slicna ovoj je Dukanova dijeta (po meni je ona ipak bolja). Svako zasto ima svoje zato. - ledeno hladne kupke (tusevi, preciznije) zato sto privremeni pad temperature potice metabolizam, tijelo se bori da zadrzi svoju temperaturu i u tom procesu sagorijeva vise kalorija - nekonzumiranje voca zato sto svako voce sadrzi manje ili vise secera, a ovdje je rijec o dijeti u kojoj se mora izbaciti unos svake vrste secera - ispijanje crne kafe prije fizickih aktivnosti zato sto kofein dokazano djeluje protivupalno, tj. smanjuje bol i upale tokom i nakon vjezbanja plus ima diureticka svojstva, cesto cete ga naci kao jednog od sastojaka tableta protiv bolova E sad, to sto ima cobana koji ce lezati satima u ledenoj vodi, prestati dozivotno konzumirati voce i piti dva litra kafe dnevno, e pa tvorac dijete nije i ne moze biti odgovoran radi njihove gluposti.
SVE sarajke starije od 16 godina smjesta na dijetu!
ja što ljudi \"ocrniše\" kafu...kafa naprotiv u umjerenim količinama ima pozitivno dejstvo na organizam(sadrži između ostalog antioksidante),te je upravo preporučena prije treninga...
Vojnici mirno! Svi na svoja mesta hitno! Dajte brže \'vamo puske, \'ajmo brže s dinamitom! Operacija \"Ciklon\", ne opraštaj život nikom, je.be.š ženevske konvencije, više ništa nije bitno.
ma dijete sluze za one lijene koje hoce da smrsaju a nece da ustanu sa kauca Savjet:Jedite ali nakon što se najedete trčite i necete imati problema