Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo sve sto sam ja gore napisao,to mozes procitati i na netu,i po raznim casopisima(napisali pametniji ljudi i od mene i od tebe!).Niko nije rekao da se ne treba tusirati,malo bolje treba citati moje komentare,ali sva ta hemija koji nam marketing stavlja,je potencijalni uzrocnik raka! P.S.Nazalost-i ja upotrebljavam tu svu tu hemiju,tako da se ja licno ne mogu uvrijediti ovo sto si ti napisao!I ne treba odmah reagovati ko moja punica-agresivno na svaki komentar!
A jeli trebamo jos zapustiti dlake ispod pazuha? Da se netusiramo, nemirisemo, nesredjujemo svi bi bazdili na kilometar. Nek se nenadju pojedinci uvrijedjeni
Ne bi Bog dzabe izmislio savrsenog covjeka(skoro savrsenog),gdje mu ne treba nista od ovih preparata!Isto tako nije dobro tusirati se po 3-6 puta na dan,farbati kosu kod frizera(moze se id one hemije dobit rak),stavljanje raznih mirisa ispod pazuha.....Sve ono sto nije prirodno moze stetiti organizmu! P.S.Ovo za tusiranje mislim u prekobrojnim tusiranjima,skida se prirodna zastata sa kože,naravno jednom na dan ne smeta!