Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Operacija Hidžabgejt.
Zato je indijac kupio mital da truje Zenicu i Bosnu
Vrijeme je da se izvozi čisti BiH zrak!
Nažalost, ti gradovi u Indiji su pun o manje zagađeni od Sarajeva, Zenice i Tuzle naročito u zimskom periodu samo SDA krije te podatke ko zmija noge radi razvoja turizma od kojeg ima namjeru da se obogatii obogalji građane koji će zatrpati bolnice bolestima disajnih organa i onim najtežim radi kancerogenosti čestica smoga.
U Sarajevu besplatno dijele zaštitne maske
Oni su mila majka za Zenicu i Tuzlu, samo smo mi mali i nevažni za svjetske medije.
Ne pise nam se dobro...Posebno Indiji i Kini, koje i dalje masovno koriste ugalj i termoelektrane. Naredni ratovi vodice se zbog vode i hrane, prije svega Indija i Pakistan (za vodu) i npr. Kina i Rusija (oko Sibira tj. za proizvodnu hrane, na koji bi Kinezi u buducnosti mogli imati pretenzije)
@LeRoi... Ne govorim o maju 2016. A sacekaj malo, uopste ne dugo, maksimalno do kraja stoljeca,.pa ce ti biti jasnije o cemu govorim. Dok klimatske promjene i zagrijavanje uhvate maha: dobar dio Kine bude bez vode, aridan, a prosjecna temp. u Sibiru porast (bar) 4-6 stepeni....istovremeno Indus, Ganges i Bramaputra (koje teku zahvaljujuci lednicima) ostanu sa daleko manje vode u ljetnom periodu.... O tome govorim.
Kad se množe nekontrolirano kao miševi.. Ako nema resursa za pristojan život svakome onda treba uključiti gornju a donju glavu..