Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce opet krenuti fotke s onim debelim zenama koje se furaju da su megadrama lijepe i zgodne sa sisama na ledjima. kao, da pokazu da se treba dobro osjecati u svom tijelu. makar tezilo za troje. debilno je prikazivanjem jednog nenormalnog tjelesnog stanja kao pozitivnog pokusati probuditi svijest o nenormalnosti drugog tjelesnog stanja.
hahah pa naravno, malo jedno malo drugo. Prvo kako skinuti kile..... pa kad neki padnu kao u depresiju, e onda nastupa kako nije strasno biti debeo to je normalno..... i tako sve u krug hahahah ;-) Nego kako si mi ti, jesu li nalazi gotovi neki dan si radila, sve ok? Kako princezica, nadam se da je malo poustila sa svojim bubicama, i da se vec privikava na cinjenicu. :-*******
o, mila moja, dobro sam... nalazi nisu savrseni, ali nisu ni zabrinjavajuci, ujutro idem da osluhnem to srdasce malo :)))) zeljezo mi je otislo u nebesa, a to zahvaljujuci onoj spirulini koju nemilice pijem ima godina dana... nego sam fasovala nakav stomacni virus preko vikenda, ma uzas, ali srecom proslo je... uhhh! a ona sad kao i vari mogucnost ako bi bila sestra, ali o bratu ne smijemo ni zucnuti, odmah kaze "to tako ne moze!!!" tako da se sad samo nadamo da ce opet biti curica :)))) vec joj je i ime osmislila, sperka mala. a ovo s mrsavim i debelim mi na vrh mozga vala vise! make ti mile kakav je mentalni sklop insana koji je u stanju zivot si zagorcati zbog onog sto promovisu mediji?! kontam ja tinejdzerke - nezrele, podlozne uticajima... ali da odrasle osobe mogu biti toliko tupave... nevjerovatno! kako si mi ti? kako djecica?
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
otišlo ovo sve u mp3...
krajnosti u krajnost, ima onih majki koje uopće ne brinu o djetetovoj kilaži, samo neka jede i neka se deblja, a s druge strane onih opsjednutih istom i koji izbacuju djetetu ugljikohidrate iz prehrane, prave sokove od povrća, čak ni voće ne smiju da jedu, sve su to krajnosti i nisu dobre!
Pa takav je sistem, rezultati su ocekivani. Trebalo se brinuti prije uspostavljanja sistema. Roditelji rade po citav dan, nema vise onoga da samo jedno radi a drugo se brine o kuci. To je danas finasijski nemoguce. Nema se vremena za kuhanje hrane i normalan rucak pa se djeca pitaju ranznim mcdonaldsima i slcinom junk hranom.
evo sve placem zbog nekih rezultata iz hamerike, tvoje dijete- tvoj problem
...danas ko ima mozak, može se smatrati od boga pripaženim...strava.
Dijeta traje dok neko ne kaže KO JE ZA PALAĆINKE :)