Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niposto se izlagati SUNCEVIM zrakama, opasno po zivot, jer kada to radite vas organizam pravi VITAMIN D uz pomoc holesterola, a VITAMIN D je veoma opasan po ZDRAVLJE! Najsigurnija OPCIJA Vam je dnevni unos MANIPULATIVNE doze STRAHA i ako niste primili 4. BUSTER NADRI DR BILL GATESA, da to uradite sto prije! Hvala na pozornosti! Zivio VAZELIN!
Jarane ti bas glup. Nije problem biti na suncu, problem je DUGO biti na suncu bez ikakve ZASTITE. Kontaš jaro? Ovo kako si glupo objasnio 'da organizam uz pomoc holesterola pravi vitamin D' je isto glupost. Izlozenost suncu 10-30min 3x sedmicno je dovoljno vitamina D za prosjecnog covjeka.
@plavo-bijeli Ne kontas ti jaro!:) MORAL price je da se izdignemo iznad PROSJEKA, a clanak je za prosjecnog covjeka kao sto si ti! Kontas JARO? Jos si ti mlad, valja ti se VAZELINA naplacati, sve je u zivotu SKOLA!
hajd to reci ljudima sto beru maline po suncu citav dan i ljudima koji rade na gradzevini...
Postoji nešto što se zove oprema za zaštitu na radu a sad, to što se Balkanci i slični podsmijavaju na to, kako im smeta, kako im ne treba, kako je to 5ranj3 i ostalo, nije do doktora niti onih koji se štite. A redovno korištenje krema sa SPF-om da ne spominjem. Da mu džaba daš on se neće "time mackat".
Zar ovo nije lijeva strana
Clanak Vas SUPTILNO i STRAHOM 'navlaci' na nakoristenje krema za suncanje i da se ne izlazete suncevim zrakama, cime slabite Svoj IMUNITET, a o stetnosti hemikalija u kremama za suncanje Vam nikada nece reci, hemikalije su te koje uzrokuju RAK KOZE, od OXYBENZONA, RETINYL PALMITATA, PARABENSA, visoke koncentracije SPFa. Informisite se, njihov je STRAH i MANIPULACIJA, Nase je da budemo PAMETNI!
haj ne lupetaj
e evo nigdje nisam vidio, a znam toliko drugih vozaca kamiona
Lici na zenu
Ma ja, bjezi od sunca, žderi matriks gmo hranu punu aditiva, pelcuj se redovno, ruši prirodni imunitet i postani ovisan o farmako mafiji koja ce se potruditi da krepaš pred penziju ili početkom iste!
Ovo je radi sunca ovakvo lice a ne sto ima 69 godina? inace sunce mu je samo udaralo na jednu stranu licu, joj joj
Pa vidiš da je u pitanju lijeva strana lica koja je konstantno okrenuta prema prozoru i konstantno je pod djelovanjem sunčevog zračenja. Da su u pitanju samo staračke promjene bile bi simetrične.
pa sto nije mazao SPF?
desna strana? cega? ja koliko vidim ono je ljeva strana lica
Sve je do perspektive
ma ovo je propuh