Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA PIJEM 12 RAKIJA SVAKI DAN I EVO ME ŠTA MI FALI AJDE BOGATI
znaci slatka je boze, mozes sa njom hormašice zaliti :D
Mozak, očigledno...
Coca Cola je samo dobro sredstvo za lakše odvrtanje šarafa
aj probaj popiti toliko vode pa ćeš završiti na hitnoj, ništa pretjerano nije dobro, tko uopće može popiti toliko ičega dnevno, bilo cola i nešto drugo? Što se tiče debljanja ako se unese preko 2000 kalorija debljaš se, čak i uz toliko nalokavanje colom, kretanje i ne prežderavanje drugom hranom ako se drži unosa do 2000 kalorija dnevno ne bi se udebljao!
ako budemo jeli i pili samo što je zdravo propast će doktorske ordinacije i kafane
Nije mog'o ostarit od tog, razlika na slikama očigledna lol
Dobio 10 kg... i vjerovatno oboljenje jetre ...bubrega...itd...Trebali reci koliki je kreten...
Evo meni recepta za debljanje. :)
zasto je prestao trenirati?
Znaci: pijte sadrzaj a ne limenke...
"_Ženama se preporučuje da dnevni unos šećera ograniče na šest čajnih kašika, dok muškarci mogu konzumirati do devet." Pa i ova količina šećera je velika, za jedan dan.
Đesi naucnik!
@Aspirin, nije to nikakva nauka, nego logika. Slobodno ti unesi 9 č.k. šećera na dan, ne računajući da i ostala hrana iako je slana sadrži u sebi šećer, ili se pretvara u šećer, pa pogledaj rezultate nakon izvjesnog vremena. Meni je puno 6 č.k. šećera na dan. Treba misliti na zdravlje, a ne samo na apetite. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja dugo već ne pijem ta pića koja sadrže samo vodu i šećer ko npr. ono smeće sensation, a vidim svi ga masovno piju, to je otrov živi, samo mene niko ne sluša, ima mozgova glupih, a ja ispadnem budala, ja samo vodu pijem, jedem voće svaki dan i to dosta, osjećam se super,sve redovno, ne pamtim kad sam se razbolio, a šećera pojedem jednu malu kašiku dnevno u jutarnoj kafi, a nekad i bez šećera..
I pogodi sta, riknuces i ti ko i mi
da to radiš tadi toga da dobro izgledaš i da ti ne propadnu zubi dobro, ali radi zdravlja ti i ne vrijedi to nešto,nećeš ostati za sjeme, zar bi to uopće htio?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čovjek koji je konzumirao 1400 kalorija viška dnevno se udebljao? Ma daaaj, kakva je ovo propaganda
1400 samo sto se kole tice, a znamo da prosjecan muskarac dnevno umese od 2000 do 2500 kcal., a kola jos obiluje secerom i konzumiranjem ovog pica se zaista vrsi atak, kako na liniju tako i na zdravlje. Jos da napomenem da su instant kafe tipa ness 3u1 isto bogate secerom i leglo kalorija.
U prvoj slici uvukao stomak i slikao se u tamnijoj prostoriji, u drugoj obratno, opička varka.
Човјек је сваки дан водио видео блог. Не читај само шта овај портал пише, него и сам провјери, па паметуј. Најбоље на свом примјеру, ако не вјерујеш својим американцима.
ako ne spaljujes kalorije da.
GLUPOST! Kola mu samo otvarala apetit i brže preradila hranu, treba on vidjeti koliko je jeo!
al je preČero 10 limenki
Voda i zeleni caj najbolja pica na svijetu...
I limunada, molim lijepo :D