Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo li mi kakvih problema, mi zaraženi kljixom?
Ou Fejsbuče i kompanijo, zvaću decu! Bušiiiii, hahhaha.
Asocijalne mreze Wifi zracenje da ne spominjemo. - zagarantovana bolest
Ovo je katastrofa postalo, nisam ni ja nesto starija ali opet u moje vrijeme igrao se Mario, Sims itd. a kad gledam danas da roditelji djeci od 5-6 god kupuju razne smartphone, jbt bolji telefon ima derle razmazeno od mene
...u moje vrijeme se igralo žmire, derala se koljena po asfaltu, šutao "piklis" i štapom gonjala stara auto-guma po parkinzima. stara dobra "mračna vremena".
A u moje vrijeme se okopavo kukuruz, hranila živina u 4 ujutro, cijepala se drva (ko je imo). Konji se timarili. Zastave vijorile. Dolazili neki čudni ljudi, nisu koristili SPF 50, i odmah su kažnjavani zbog toga. Đe ćeš bez zaštitite od sunca hodat. Ali oni ostali tu, ne znam zašto, vrijedni su bili.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ne mogu gora od nas odraslih bit.
Zarazeni svi redom... Selfi ovo ono.
Pa to je danas svako dijete, normalne igre su imale samo generacije iz 90ih,ovo ostalo zombi children sve
Nije tačno, ovo s tehnologijom se razlikuje od svega, ovo će od ljudi napraviti asocijalna bića u budućnosti
...društvene mreže, virtuelna projekcija stvarnosti kakvu bi smo željeli imati. hepi, šajni, parajli & oluejz in. a u stvarnosti...