Zašto je svaka dijeta neuspješna?
2
Dijeta prisiljava moždane ćelije da jedu jedna drugu
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa onda smo mi sarajlije nakon rata ostali svi bez mozga.pojeo se sam od dijete koja je trajala cetiri godine.doduse,neki su produzili \"dijetu\" i nakon rata,sta li sad ti mozgovi jedu??????????npr---penzionerski?ha ja.
u bosanskom jeziku riječi ćelija i stanica, događa i dešava, apetit i tek... su ravnopravne riječi. plus riječ \"unutarnjost\" ne postoji nigdje pa tako ni u bosanskom
aaahahahah, ahhhahah, hahahah, aaaaa... hahah... aaaahhh .... aaahahahahahah, hhhahahahah, haaaaahh....
da se opredijelite. Ili ćete pisati \"ćelije\" ili \"stanice\", oboje u ISTOM TEKSTU ne može, kao što ne može Vijeće sigurnosti i Savjet bezbjednosti. Ako ćete \"stanice\", onda moraju biti Kemikalije, DOGAĐA (umjesto \"dešava\"), \"unutarnjost\" (umjesto \"unutrašnjost\"), \"tek\" (umjesto \"apetit\") i TISUĆU drugih kroatizama.
ovo vam se odnosi na \"extremnu\" dijetu, ima raznih ubleha sto ne bi jeli nista samo da smrsaju.. ramazan i post nema veze nista sa ovim (naravno osim ako se i ne iftarite...)
krschanska propaganda u mjesecu ramazanu.
Hadis : \" Postite, bićete zdravi \"