Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neću se više nikad seksat.
ja imam jednog traktorcica, fina igracka mada desni prednji tocak pravi osmice,ali je ipak sexy...sexy igracka.rado bih ga mijenjao za neku drugu igracku,recimo za pracku.
Hajd priznajte da ste članak prepisali iz Teen-a ili OK magazina :)
Kad dođe do prevare svi kukaju, plaču, režu vene "ostavio me, kmeeeeeeeee", a nijedna da testira, možda ju zarazio hivom..
-Od ovih koje rado dižu noge ja rado dižem ruke :)
Eto vidite da nije tacno da samo narkomani i gay osobe mogu postati HIV pozitivni, a mom oboljelom sinu Krive Drine svi govore da je to razlog sto je obolio. Bas drustvo nema osjecaja za bolesne, ev se povukao u sebe, samo po citav dan pise fasisticke komentare na klixu, nece nigdje da izadje prosetati. P.S. 654 6454 654 je humanitarni broj za naseg Drinu
rola nailona cijeli se umotati i udri haha jebo ti današnji sex nema filinga što bi rekli ovi malo postariji.
Gotovi svi testovi na spolono prenosive bolesti su besplatni.. Jest al u Svedskoj i sl kod nas nije
edukacija je jedina brana spolno prenosivim bolestima.
da je tako na zapadu bi Sida bila iskorijenjena. a cudo je kako je u islamskom svijetu nema iako ovi po tom pitanju nisu educirani
hahahahahahahhahahahaha.... samo tako mogu odgovoriti na na tvoju repliku. i što sida velikim slovom? nema sexa - nema spolno prenosivih bolesti nema ljudi - nema problema čudo je kako u islamskom svijetu otac ne može biti kaženjen za sexualno maltretiranje vlastitog dijeteta, osobito ako je žensko dijete. a za ubistvo istog plaća novčanu kaznu. hoćemo li još malo o čudima?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije tačni da se ne može preko WC šolje prenijeti, u kontaktu sa sluzokožom posebno kod žena moguć je prenos prema novoj provedenoj studiji, zato je čučavac najbolji sto radi čistoče što radi fizioloških potreba i položaja tijela prilikom vršenja nužde....
A šta ako ti je poduži pa klapucka po zemlji kad čučneš :/
spolno prenosiva bolest se ne može prenijeti preko wc šolje. zato se i zove spolno prenosiva, a ne wc ili šoljno prenosiva.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
reufe da cujemo.....