Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otiš'o Crnogorac u neku arapsku zemlju i opsuje Boga. Odmah ga prijave privedu i na sud. Ide presuda, govori sudija, pošto si prvi put u zemlji i prvi ti je prekršaj kazna ti je da te Jusuf k*ra dva sata. Počne Crnogorac da plače joj samo ne to, molim vas, nemojte!! Uvode drugog koji je ukrao nešto, govori sudija njemu, tebi će Jusuf da odsječe desnu ruku. Ulazi treći koji je udario ženu, presuda, govori sudija tebi će Jusuf da odsječe i lijevu i desnu ruku. Uđe Jusuf, dva metra visok, 150 kg, uze crnogorca na rame, ostalu dvojicu pod ruke i ponese ih. Na pola puta mu reče Crnogorac: "Jusufe, jesi li ti zaboravio koga treba da karaš, da nas ne pomiješaš".
Da sam žensko kako bih danas iskoristio one ćize sa testa za trudnoću da istraumiram zagondžije :)
Pa flomasterom nacrtas :D
Dosta me život politika i moj narod zajebaje, meni ne treba 1 April
Koliko sam natekao nije mi do sale..
:(
gdje si natekao, dole u erogenoj zoni ili negdje drugo?
Kazu da je danas placa. Svakog prvog ista sala.
Razgovaraju dva cigana preko mobitela: -Slušaj brate,nemoj da pričaš na ciGanski...će nam naplatiti roming... #oldbutgood#
Vala mi nije ni do čega...visok datum
Tolko sam napet da sam na sest!....
Danas prvi april -salite se jel de
stara dobra 1 aprilska sarajevo sampion
Danas sve reakcije povodom Vijeca ministara i Vlade FBiH smatrat cu cistom zaebancijom