Ljepota i zdravlje
0
Čime se boriti protiv znojenja
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi = optereceni izgledom, zele postici savrsenstvo uzalud. Pa i ja se tusiram svaki dan pa opet se oznojim, sta cu mu ja prirodno i nemam namjere da to \"lijecim\" ;)
da li je iko radio ovo kod nas? koliko se krecu cijene? i ne prosipajte tu pricu o higijeni, pojacano znojenje nema veze sa higijenom.
Nema prijatelju.. ali ima rijesenje \"iontophoresis\" Opalis ruke naponom od 24 V i stane na jedno sedmicu - dvije
2041 mislim da ti je nedostatak vitamina,slabo unosis povrce ili voce u org.
http://www.rts.rs/page/magazine/sr/story/491/Zdravlje/194641/Re%C5%A1avanje+problema+prekomernog+znojenja.html sve preporuke
samo da vam javim za ove uloske ispod pazuha, imaju da se kupe u DM-u u BBI-ju, cijena je oko 5km a dobijete 5 parova ulozaka. cijena tretmana botoksa ispod pazuha kod nas je 1000km ali je problem u tome sto oni \'ne garantuju rezultate\'. POZZ
Potražite, možda ima i kod nas u apotekama da se kupi \"DO2 Deo Crystal Sprey\" - po receptima iz drevnog Egipta, plastične flašice malo veće od običnog upaljača pune prozirnog kristala, suhog. Otvorite flašicu i naspete vode do vrha, zatvorite i onda se \"sprejate\". Kad se voda, poslije par dana, smanji, ponovo dospete. Kristal se polako otapa, tako da ova flašica, u ovisnosti koliko je koristite, može potrajati mjesec do mjesec i po. Nema nikakav miris (nije joj dodat ni aromatizer), ne iritira kožu (ja sam uvijek imala problema s alergijama i reakcijama na dezodoranse) i samo neutralizira znojenje, jer ne začepljuje pore. Ja uvijek kupim po nekoliko kad idem u Torino ili Trst, imam tamo rodbine pa relativno često odem, tamo ih nalazim po Body Shopovima, samo jesu malo skupi za naš džep, između 7,50 i 8 eura, ali vjerujte mi da vrijede svake kapljice spreja.
a ja sam inače ženama uvijek govorio, nemojte se brijati ni dolje ni gore, osim brkova. ljepše ste čupave
ukucajte u google-u hiperhidroza i prvo sto vam otvori gore tj.forum.hr-hiperhidroza otvorite ima dosta stranica pa kad budete imali vremena citajte polahko i glavu gore nemojte ocajavati ima milion drugih gorih bolesti.
skoro sam bas trazio i trudio se da nadjem neko rijesenje za te fleke ispod pazuha koje nastaju znojenjem i mislim da je najbolje rjesenje ulosci koji se lijepe isopd pazuha na majci ne sprecavaju niakvo zmojenje al sprecavaju fleke na majici samo jos da otkrijem gdje se imaju kupiti.pozz svima koji se znoje prekomjernoi i ja sam jedan od njih :))
dali muski smiju koristit antiperspirant ? :)
Meni penis kad ga dobro nagladim, pocne da povraca bijelu tvar.
jja mancinijevoj mami stavim do kraja i ona se sva preznoji ....
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0004518/
2041 nervoza, ili podsvjesni pritisak 100%
Ja stavim Dzeku pod pazuh on usise sav znoj.