Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ovo neki naucnik..je.bo ga darvin....sto nije ozenio zenku cinpanze kad uporedjuje zene i cinpanze....a vi zene gdje ste sad sto nedignete glas protiv ovakvih idiota "naucnika" ....a moje misljenje je da su opet zene najveci krivci jer sve svoje adute polazu na mladost i ljepotu,tj bitno se dobro udati...ma bilo kako samo udati :)....vec djevojcice otkad postanu svjesne mastaju samo udji,princu,bebama,kuhinji i naravno spavacoj sobi :)))....sve to urade u dvadesetim a onda brak,djeca,kuca,posao,obaveze i nabrzinu stignu cetrdesete kad se vise nije ni mlado a i ljepota nestaje....nove generacije cura dolaze i naravno ove postaju ljubomorne i spremne na razne gluposti
:)) ti i ja nikako da se slozimo? Jel to muskarci ne razmisljaju o zenidbi sa nekom zgodnom i finom djevojkom.?Sta je sa muskarcima?Oni vjecito mladi i lijepi...ne stare.! O kakvim glupostima je rijec?
:).pa to sto se ja i ti ne slazemo po ovim pitanjima je upravo dobro i to je ta nepremostiva razlika izmedju muskarca i zene,a tako i treba da ostane. ako pricamo o obicnim muskarcima koji nisu gej,stejt i sl gluposti su najcesce djeca u tjelu muskarca...naravno da razmisljaju o zenidbi a ponekad i o udaji :)...jako cesto se odlucuju na brak iz trivijalni razloga...naprimjer dojadilo mi je da perem ves ili da se hranim u restoranu i slicno :)..dok je mama tu sve se to lakse podnosi :)...a ponekad budu upecani na trudnocu :).naravno nije sve tako crno ima i onih ozbiljnijih i proracunatih tipova ili velikih ljubavi ali su rijedji i samo potvrdjuju pravilo...a da naravno da stare i naravno da gube ljepotu,ali im je to zadnja rupa na svirali...nema sanse da se odreknu svog omiljenog piva,rostilja i revena sa ekipom pa makar od stomaka i nevidjeli svoju "alatku" :).o gej i slicno nista neznam,vidjam ih samo na televiziji.evo bas gledam svoj stomak,trebo bi skinuti koju kilu al mi mrsko :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A pametnjakovicima nije palo na pamet da zena udje u menopauzu jer bi joj tijelo u kasnijim godinama teze podnijelo trudnocu, pa da zato i gubi plodnost. Bitno je izvaliti glupost i reci da je "naucni rad" :p
"Ženke čimpanze, najbliži čovjekovi rođaci, mogu rađati do pred samu smrt."
Kad muskarac krene da sam sebi dize ,,ego" uz to ponizavajuci zenu, lijepo mi se zeludac okrene. Za mladjom ce se okrenuti, a svojoj ce se vratit sa viagrom u dzepu.
Opet te moram ispraviti, moraš napisati POJEDINI MUŠKARCI, nismo svi isti...........sjećaš se............. ; )))))))
:))) izvinjavam se, odnosi se samo na pojedine muskarce....je li sad uredu?:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glupe li teorije. Nisu muškarci krivi NEGO MLAĐE ŽENE
Koga briga, žene ionako za sve krive nas. Jeb­avat ćemo i dalje dvadesetogodišnjakinje, ne možete ništa protiv toga.
...jes' baš siguran da ništa ne mogu ? :)
eno sad mi za sve krivi
...čuj, "čežnja" :))