Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kava, čokolada, cola, općenito kofein u hitnim situacijama pomažu kod napada astme...To ne znači da su zdravi..
evo, da ne bude clanak bez komentara...ipak se neko pravo potrudio da ga napise..
hahahhaha jucer xD zasto? zato sto mislim da beba ne treba biti rezervni dio za svog brata ili sestru, nego svako dijete se treba roditi/postojati zbog sebe a ne kao sredstvo da spasi nekog svojim celijama :D kratka verzija bitke koja je trajala nekoliko sati..suuuti hahahahha ;)))
nije to bas tako gag,postujem svacije misljenje medjutim mislim da treba dobro razmislit prije nego osudis roditelje cije dijete pati od teske bolesti,dosta je tu faktora..u svakom slucaju ljudi su pokazali da su istinski borci,a volio bih cuti tvoje misljenje za nekih 10ak godina kada budes imala svoje dijete ako Bog da :),nek bude zivo i zdravo ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)