Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nuncake i surikeni na zidu. lajk!!!
Iso' cojk u Japan... :)))))))))))
I'm an alian I'm a legal alian I'm a Bosnian in Belgrade https://www.youtube.com/watch?v=M0C5hRV4jKo :-))
Sma-jo, nego jesi za pelinkovac jedan?
Iako nisam pobornik alternativne medicine u akupunkturu sam se mogla uvjeriti na sebi jos kao dijete kad sam imala bronhitis, par iglica i nakon minutu disanje tip top. U kratko djeluje, naravno jako je bitno da se ode kod nekog tko zna sta radi ;))
Akupunkturu je definitivno dobra, mojoj prijateljicii je puno pomogla kod pareza facijalisa. Neke misice koji nisu imali bas puno funkcije je vratila skoro pa u prvobitno stanje. Pa pretpostavljam da je i ovo neki vid toga, sto da ne, pogotovo ako nemas neko drugo rijesenje, onda daj sve da probas. :-)
Draga Smiling, da u svakom slucaju. Skoditi ne moze sigurno, izuzev u slucaju da zavrsis kod nekog sarlatana. Tako da treba ici samo kod provjerenih. Da nisam imala sama iskustvo sa tim ne bi ni ja vjerovala.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
liječim i ja prangijom, al samo žene
Mekki Torabi
Ovo isto ko... Kinez u Bosni proizvodi Njemacke dijelove za auta.
S'io Smaje jes zaeban
...tko je đurđija cvetić?
...sad nagooglah...vidi se da nsam fan teatra :))
...jutro, kiki :)