Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do 35 god je normala, ali posle postaje rizicno. Dijete se dovodi u rizik da bude rodjeno s Downowim sindromom, i jeste ima milion slucajeva da zena rodi malo kasnije, ali brate haj ti rizikuj... Ne znam po meni je idealno za radjanje tridesetak :)
zene su najbolje u 30-ima.
@unsichtbar: zao mi tvoje mame...9 mjeseci trudnoce, svi bolovi poroda, problemi kroz odrastanje i na kraju takva izjava o mami i njenom poklonu... bolje bi joj bilo da je kupilla imt 539 nego sto je tebe rodila i odgojila... ja glupa komentara...