Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
školski primjer OCDa ... kako mi nedostaju prošla vremena .... vječno nedostupan kada izađem iz kuće ne može me NATO naći. a sad se opravdavaj što se nisi javio , što si nedostupan ,što si ovo ,što si ono :)
Droga?
otkako sam presao na Android, nemam taj problem sa iPhone-om.
Je li ovo samo kad je u pitanju iPhone, a sta je sa Samsung-om?
Kad je Samsung onda je anksioznost i klinička depresija, ali mislim da je ipak najteže vlasnicima Sonya hahaha :)
Hvala na odgovoru. :-) Joj znaci za ove jos gore, ja bi jos dodala za samsung da ljudi obole i od jednog oblika nervoze. Jer dok ti nesto ucita treba mu vjecnost, ovo je iz iskustva, mada mozda sam ja naletila na bas onaj jedan koji ne valja, ne znam ali sam izludila. A sta je sa Sony-ovim problem, nisam upucena. hahah :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lijepe 90- te.....
Bas... Mirni bili.. Sad zaboravis tel kod kuce, frka moras se vratit po njega.. Pa da se ne iskljuci ne daj boze.. Pa imal se prijem il nema..
Isto Pape kad su mu mahnuli kasete!