Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
heroj
@THClFCS samo mamu naguzi ja cu ga isprljati zbog kopila koje je rodila
a mi izvezli 100 tona kornisona i malina, to je vrh nase nauke.
zivjela medicina, nauka i napredak!
Kakav tramp i hilari,ovog covjeka za predsjednika..
Bog te poživio dobri čovječe..
Prvo svaka cast njemu na herojskom cinu , drugo svaka cast gospodji koja je pristala na donaciju , i trece svaka cast doktoru na hraborosti i uspjesnosti operacije ... :) lijepo je ovo vidjeti
I svaka cast klixu na objavi, i svaka cast tebi na komentaru.
Zahvaljujem Ti :)
sta znaci dobar i sposoban tim ljekara,ovo da se desilo nekom nasem covijeku prvo sto kad bi izasao na ulicu svi bi mu se ismijavali,FUJ.Htijedoh napisat par rijeci u vezi nasih doktora al bolje ne pisat nista.
Svaka čast naučnom osoblju koje stoji iza ovakvih projekata, a vala svaka čast i ovom hrabrom čovjeku na odvažnosti i ustrajnosti! Ono što me posebno fascinira jeste Njegova veličina. Čovjek nikada ne može stvoriti savršenstvo koje je On stvorio. Jedan baš pozitivan članak.
heroj!
Svaka cast i doktorima i pacijentu
kod nas na kcus ne znaju presaditi dlaku sa kurca na glavu
Da li može gledati?
Sumnjam