Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nosim uvijek ceker ili 2 za svakodnevne namirnice, a kad se ide u vecu kupovinu na zapadu ljudi imaju u autu plasticnu korpu (kao za samoposlugu) u koju natovari namirnice direkt iz kolica i tako prenesu do stana, nema plastike.
Uvedi cekere ,ko nema neka se vrati kuci a ima mnogo ambalaze u plastici ,tetrapacima ,flasirano ,sve u staklo pa kada ponese da mjenja flase kao bekada ponijece i ceker...sve je do navike
Uvesti kauciju na plasticne kese od 5 KM. Vrati je i poderanu nazad, dobijes svojih 5 KM nazad.
@WhoIzYou dobro ideja ALI krenimo prvo od flasa (plasticnih i staklenih)
Pa treba kesa plasticna bit 5KM Pa da vidimo hocel je ko bacit nakon jednog koristenja.
UZMEŠ PLATNENU VREĆICU I KORISTIŠ JE 20 GODINA - MOŽEŠ JE I OPRATI PA KORISTITI PONOVO
A sta je sa dobrim starim cekerima ili platnenim kesama
Konkretno radim u proizvodnji i stam panju platneni i jutanih tasni ili torbi i nije problem u samoj toj vrecici, problem je sto smo robovi marketinga pa ista ta nazovi vrecica ili torba bez sitotiska i jeste eko prihvatljiva ali proces nanosenja motiva, slova od jedne pa do deset vrsta farbi je zivi otrov..
@mostar088 Ma krkani zaboravili na cekere ili ih nisu nikad ni vidjeli,doduše bilo bi malo nezgodno hodati po supermarketima sa sepetima,glomazni brate.