Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka ozdrave sto prije
Naravno da je ideja OK. Samo se bojim da i ovje nije u pitanju ,,igranka,, Određene osobe daju svoju kosu od kojih se prave prelijepe perike od prave kose koje koštaju jako puno novca. Pitanje je sada da li se napravljene perike poklanjaju djeci ili se i to skupo naplaćuje, naša posla. Ja ne vjerujem više ni u jednu jedinu ideju naovim prostorima, ubijeđena sam da se u svakoj krije ,,zarada, i ,,prevara,, na žalost.
Koja glupost...kako ljudi lijece komplekse ali samo na kratko
Fina gesta! Šteta bi bilo da se pretvori u nešto drugo.
svaka cast!A i ruku na srce...svaka sa ovih slika je ljepsa kako se osisala
e jbg šišam se na 3 mm , nemam šta dati :)
Ideja je super ALI Bilo je ovih akcija i u nekim apadnim zemljama (znam neke licne primjere) i nesto roga jeste otislo oboljeloj djeci... Nazalost vecina dobre kvalitetne kose je zavrsila u papreno skupim perikama svjestskog dzet seta i raznih bogatasa.
po ozbiljnosti komentara...ne lupanja minusa... se vidi da je svako od nas imao susret licno ili preko nekog dragog u porodici sa ovom bolescu...e da smo pametniji ovako bi se odnosili prema svemu..OZBILJNO
voljela bih i ja ucestvovati... sve za osmijeh :)
da se dole osisas
Prelijepa gesta.:) Da Bog da nikome ne trebale.
Nek je skidaju s mrtvih, jednostavnije je. Ali neka to urade odmah, a ne nakon nekoliko dana, jer je napadnu vaši.
djeca ne mogu da shvate posljedice hemoterapija zato im treba omogućiti svojim humanim gestom što manje stresa prilikom liječenja..
i ja bih donirao da imam sta :D
Ahahahaha oplakah xD !