Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne ostavljajte pogrdne komentare da vas ne stigne jednog dana Allahova ruka.
upravu si druze, tek sad vidim kolko smo sretni sto smo zdrav a kazna ce sve stic i
E ova Indija puna nekih cudesa...
Pa kad im je incest najnormalnija stvar
Ma nije to vec velika zenlja pa ima svega...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Estakvirullah!
Prije 10-15 godina dok nije svaka fukara imala internet komentarisalo se puno normalnije. Ovo je da se covjeku zgadi dolaziti na ove portale kakvi se komentari ostavljaju.
Mora da je u prethodnom zivotu bio veliki drkadzija
Tugo moja... dijete modificano totalno, nedužno, u kakvom okruženju žive nije čudno.
Jadno dijete. U Vedama stoji da su u dalekoj proslosti"bogovi"vodili rat u zraku i na kopnu.Leteci u letjelicama koje su zvali Vimane koristili su strasna oruzija od kojih neka od njih podsjecaju na atomska.Vede govore dalje da su ta oruzja u trenu unistavala citave vojske od nekoliko hiljada konjanika, a prezivjeli su skakali u rijeke sapiruci sa sebe smrtonosnu prasinu (dekontaminacija) koju su dalje raznosili vjetrovi(kontaminirana prasina)te zatrovali velike povrisine i gradove iz kojih je stanovnistvo pobjeglo jer je "tlo postalo otrovano"I danas u Indiji postoji na desetine mjesta sa povisenom radijaciom i ostakljenima tla usljed velike temperature.(kao na mjestima gdje su vrsene atomske probe).Mozda je to uzrok povecanog broja mutacija i tjelesnih anomalija kod novorodencadi u Indiji i nekoliko susjednih zemalja.Mitologija i religijske knjige sadrze kako se cini vise istine nego li mislimo.Sluzbena Istorija , rece Napoleon je prica oko koje smo se dogovorili da je istina.
@luckies.Jeste u pravu si.I Biblija spominje nesto slicno kad Bog kaznjava Sodomu I Gomoru.Gledao sam neki dokumentarac na temu toga.
Teško za povjerovati ali ako je istina fkt tuga, jadno dijete.
Na*ebem vam se matere retardirane svima sto se rugate ovom djecacicu.Pogan jedna ljudska.Makar pogledajte video i vidjet cete tugu i suze na sebi poslije. Mozda i necete jer vam nista nije sveto.Meni jeste.
Samo ze zahvalite dragom Bogu što vam je podario normalan izgled i zdravlje.
Slika na naslovnoj mi izgleda kao da je neko spustio ruku na 2-3 zenske guzice....
Jadan dječak. Kako li drži kašiku u ruci ovolikoj.
joj kad ovaj šljagu opali nekom pa kakav fab je 0 bodova
fap
ajde mamlaze balavi, ne daj ti Bože razumjet ga
Jadan, ne može ni drkat ko čovjek. :(
al zato kad ga zada prstenjaka, i ne treba mu alatka
Sto ste ludi tako hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naograiso...