Ljubav i veze
12

Trend koji je donio jedan film: Fetiši koje biste morali probati

Piše: E. F.
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Fetiši su oduvijek izazivali veoma različite osjećaje od odbojnosti i gađenja do apsolutne privlačnosti, no najnoviji filmski hit "50 nijansi sive" stvari je postavio mnogo drugačije te je fetiš intimu približio svima.

Neke od seksulanih igrica mogli bi isprobati i oni koji se zaista stide jer fetiš igrice počinju sa seksi vešom, visokim potpeticama i vezivanjem a završavaju tačno tamo gdje svaki pjedinac to želi.

Međutim, niko se ne bi trebao ustručavati od onih koje donosimo u nastavku jer zaista u rutinu bi mogao unijeti elemente fantazije i začiniti ga na malo drugačiji način.

Vezivanje

Ove intime igre mogu raspiriti strast jer se jedan od partnera potpuno predaje drugom, a osjećaj 'bespomoćnosti' i potpunog prepuštanja može biti izvrstan afrodizijak. Ukoliko želite isprobati ovu vrstu intimnosti dogovorite se s partnerom što ćete koristiti za vezivanje i imajte na umu da jedno preuzima kontrolu i stoga ne zaboravite postaviti jasna pravila.

Lude uloge

Igranje uloga odličan je primjer fetiš seksa u kojem možete iskušati razne fantazije. U ovakvoj vrsti seksa možete isprobati gotovo sve što vam padne na pamet, seks sa strancem, seks sa striptizetom. Možda će vam na početku biti neugodno ili smiješno, no uz malo atmosfere, prigušenog svjetla i malo 'glumačko strastvenog' žara mogli biste odigrati odličnu seksi ulogu.

Maskirajte se

Oblačenje ne mora biti samo rezervirano za preoblačenje u sobarice, tajnice ili seksi medicinske sestre. Uzbuđenje oblačenja je i u iskušavanju raznih materijala, različitog donjeg veša, i potraga za nečim uzbudljivijim od samo savršenog grudnjaka. Halteri, korzeti, tange od neobičnih materijala: kožne sjaja, lakirana plastika..