Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel to onaj muskarac obukao g-string? ah jojjjj svasta!!! mene je sibao otac pola zivota, i nema nista "sexy" o tome
Pa šta sad mislil ona počet usisavat'
čojk na slici nosi tange ako se ne varam. idem povratiti
ne kontam te hadzija, ali dislajko si mi komentar pa valjda volis da nosis ovakav ves, nije strasno.
haha, bas ti hvala sto si me uputio u moj sexualni zivot, pojma nisam imala. sto se tice ovih gaca i muskaraca... jednostavno je fuj. zna se kakvi trebaju biti muskarci a kakve zene. ti si poremecen iskreno
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dva prijatelja se sreću poslije mnogo godina i pričaju o dobrim starim vremenima. U jednom trenutku jedan pita drugoga: - A kakav ti je seksualni život? - Isti kao Coca-Cola. - Sjajno! Sladak i pjenušav, a? - Ma jok, ništa slično: Prije je bio normalan, onda je postao “LIGHT”, a sada je “ZERO”!
dobar,dobar
...uh, zeznuto skroz....😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pola citatelja nemaju curu/momka, a vi biste da ovo probaju.Nista momci platite kuravi duplo i pripremite malo leda prije onog sto slijedi.
...uh, uh...štiklice, mrežaste čarape, duge noge i "you have bean bad, bad boy" :)))
...btw, štikle / sandalice sa slike su neprevaziđene i dan danas, bezvremeska elegancija i sexepil :)
commie, izvini ali moram te ispraviti. you have been. izvini, to mi je uza specijalnost :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)