Ljubav i veze
0

Otvoren seksualni tematski park za odrasle

Sarajevo-x.com
U Londonu je jučer otvoren prvi zabavni tematski park isključivo za odrasle. "Spankometar", orgazmični tunel, veliki zid "đoka" samo su neke od atrakcija koje nudi ovaj jedinstveni zabavni park.

Amora Akademija seksa i veza je tu da vam raspjevano i rasplesano digne noge u zrak. Ovaj park nije baš kao Disneyland sa dildoima, nego više kao muzej savremene umjetnosti na viagri.

Unutra je se nalaze najnovija "čuda" tehnologije, puno je interaktivnih atrakcija, zidova s voajerskim rupicama i ekrana na kojima se vrti šta je "in" a šta "out" u oralnom sexu, parovi koji "to" rade u stanovima, na drveću u automobilima.

Dvije golišave lutke u prirodnoj veličini nalaze se u prvoj od sedam Amorinih zona.

Posjetitelji trebaju da dodiruju lutke i hvataju ih po čitavom tijelu kako bi otkrili njihove erogene zone. Čim pronađete jednu, zasvijetli crvena lampica. Muškarcima se posebno napomene da žene imaju više od dvije erogene zone.

[slika]2[/slika]Čitavim zabavnim parkom čuju se uzdasi i lupanje srca koje pojačava kako se približavate kraju. Ti uzdasi se miješaju sa onim pravim iz orgazmičkog tunela.

Na kraju vidjet ćete lica muškarca i žene tokom orgazma.

Posljednja faza obilaska traje sat vremena. Govori o seksualno prenosivim bolestima kroz digitalnu igru koja se nekima možda i neće svidjeti.

Ipak, prema riječima direktorice ovog jedinstvenog zabavnog parka, doktorice Sarah Brewer, seksualno zdravlje je najvažnija stvar u seksu.

"Želimo da ljudi izađu odavde i da pomisle ''Wow, stvarno smo nešto naučili'", rekla je za ona za The Sun.

Ako se nađete u Londonu posjetite ovaj nesvakidašnji zabavni park. Nalazi se na Piccadillyju. Cijena posjete je oko 40 maraka u periodu od 11 do 17 sati, a od 17 pa do ponoći, ulaz je 50 maraka.