Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veceras najsretniji sat pocinje u 20:11h...
Veceras u 20:11 Iftar najsretniji dan u godini
ja sam bas tada bila sretna..smijala sam se..
u 21 i 31
zadovoljni????!! JESMO KLINAC eto nama septembra u susret
supljaaaaaa
imaju li prečeg posla nego da nagađaju i bave se glupim istraživanjem...pa kakvi mi gluposti čitamo to je nenormalno.ccc.
A strucnjaka brate mili,...sta sve nece otkriti,...
svakako jer mi je tamam u to doba iftar ;)
bem ti uciteljicu koja te naucila ovako recenice da pises
Alisa ne zna sta je zemlja cuda, nikad nije bila u Bosni !
Meni je najsretniji Kweuke
a bas ja u depresiji... sunca nema za lijeka, stigao avgust sto u Sarajevu znaci vec lagano JESEN...skola pocinje vec za 3 sedmice...noc je sve duza...ramazan i posti se cijeli dan... na moru vec odavno bio...ljeto vec odavno pocelo i vec se zavrsava... znaci pravo sam uplakan...valja nama uskoro opet 10 mjeseci zime trpiti zbog 2 sedmice ljeta :-D
sraćka