lifestyle
560

Vanja Lisac postala članica agencije FashionNetStudio

Klix.ba
Vanja Lisac
Najpoznatija bh. modna fotografkinja Vanja Lisac postala je članica jedne od najvećih svjetskih agencija za fotografiju FashioNetStudio.

Agencija FashionNetStudio pruža usluge najvećim svjetskim kućama posebno u modnoj i showbizz industriji, daje priliku najtalentovanijim svjetskim fotografima, stilistima, make up artistima i frizerima da imaju kontakt sa najvećim svjetskim brendovima i da rade za njih.

Posebno se baziraju na konekciji sa kompanijama koje se bave interijerom, dizajnom, modom i arhitekturom. Poseban segment ove agencije posvećen je filmskoj industriji i fotografiji.

Tako je ova agencija radila na američkom kontinentu naslovnice za poznate magazine među kojima Vouge, Cosmopolitan, GQ, Harper's Bazar.

Na osnovu dugogodišnjeg rada, mnoštvo urađenih editorijala, Vanja je odabrana u sekciju fotografije Beauty i Fashion. Podvlači da je smišljeno radila na ovom projektu, da je imala svoj cilj jer biti član ove agencije znači da joj se konačno otvaraju vrata velikih svjetskih modnih kuća kao i svjetskih fashion magazina.

Vanja je jedina članica ove agencije iz regije Europe East, na što je izuzetno ponosna.

Vanjine radove u okaviru ove agencije možete pogledati na linku: http://www.fashionnetstudio.com/655081/beauty-vanja-lisac/

http://www.fashionnetstudio.com/655080/fashion-vanja-lisac/

Nadamo se da ćemo uskoro Vanjine radove vidjeti na naslovnicima spomenutih svjetskih magazina i u okviru kampanja velikih svjetkih kompanija.