Poboljšava koncentraciju
401
Uz čašu vode do boljih rezultata na ispitu
Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja prije ispita popijem po litar vode, pa nikako da polozim racunovodstvo.. :(
Kod Jadranke ko polozi racunovodstvo odma ide u opstinu da promjeni datum rođenja
eh odlicno, samo vode pit\' i polozim a ja mislio treba ucit
@mali_vrag Nije za svakog fakultet, neko mora kopati i kanal ...
Kako da položim kad ne učim :D Ali planiram učiti, pa kako onda da ga položim, ima li neko konstruktivan prijedlog?
...znači ne treba UČITI.....
@Kiko \".. pa su tako brucoši koji su tokom ispita pili vodu postizali deset posto bolje rezultate.\" TOKOM ISPITA a ne prije! Daj ba pročitajte prvo ove članke prije nego krenete palamuditi! Inače, zašto imam osjećaj da nije do predmeta/profesora što nisi položio!?
Mozda sam jadnik i mozda sam i ogorcen...ali hvala bogu dovoljno sam pametan i karakteran da ne moram pribjegavati ocajnim metodama polaganja ispita.Srami se pacenice.I ti i cijeli zenski rod.
nesigurno je ovo posebno kad je vazan ispit u pitanju najbolje je u index stojanku stavit bolji rezultati garantovani nema fulanja
izriba zenska @nn ko corav mrkvu
Eto ti znas sta bilo koja zena hoce ili moze,ti jadnice nesto znas?? Kladim se da ti zene ni rasirenih nogu godinama nisi vidio uzivo jado....Vazda ces i biti sam kad si zatrovan tom gorcinom...A nikad ti nije palo na pamet da je DO TEBE a ne do zenskog roda?? Ma ja,svi su krivi osim tebe...
Prosipaj taj svoj rage nekom drugom,nisam ja kriv sto vi volite siriti noge
popij casu rakijice i to je to
Mati ti je zena idiote.. jel ona morala si.rit noge? ako se uopste skolovala..?
Hajd budi mangup pa unesi flasu vode na ispit, helenjs, misle hoces da prepisujes! A sto se tice koncentracije, da prostite mi imamo jednu dobru asistenticu, pa nemeres se koncetrisat da si pita!
Žene su glupe,njima ni galon vode ne bi pomogao.Zato one moraju širiti noge za bolje rezultate