Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Zena, otkako osta bez trafike, nije vise ni u mogucnosti ove zabave organizirati u svom skromnom domu. :(
Sva im "gala" pade u vodu kada im ova Hana kroci nogom u salu...usput jel ovo deen sa njom na slici a da Bosanski mediji nisu propratili da je napokon izvsio operaciju te je sada napokon u svoje pravome izdanju...katastrofaaaa
sve neki "selebritiji"...
Mrvica i Serbedzija dosli za debelu lovu, a ovi domaci pederi Fuud i Hrsum sto vodaju koke polovnjace su tu da budu vidjeni i popuse koji, ovaj koju. Ostale dromfe, dromfice, kurave i pacenice su tu zlu ne trebalo ako se kome digne da se nabodu. I tako ga oni odmotase za moment i napravise "gala" party na seljacki nacin u sred bivseg grada.
e sto ga slozi svaka ti cast
fuj..promovisu pusenje i cigarete.. treba ih neko tuziti za ovo
a ja tebe:-)ko voli nek izvoli,nek pusi ko sta ima:-)
jest vala...bolje nesto imati u ustima nego nista :D
PRIKAŽI ODGOVORE (5)