Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DANAS SVAKI DIVLJAK CUO ZA RIJEC DEMOKRATIJA PA MISLI DA ON TREBA DA VLADA, A GDJE GOD VLADAJU KRALJEVI TU NAROD DOBRO ZIVI...
I ja sam iz porodice lampira pa opet moram na baustelu jbg...bice bolje!
Svako treba da stekne svoje bogatstvo, pokakim se na njenu titulu :)
još si ti i dobro prošla, žena našeg tita je živjela u kućnom pritvoru, a ni unucima njegovim nije puno bolje, barem sa ekonomskog aspekta. zato se naš aljo pobrinuo za bakira pa mu je ostavio zlatne kašike da mu je ljepši ugođaj kad jede punjene bamije.
To je možda bio tvoj Tito, a naš nikada nije bio niti će biti.
Ovakve parazite ne zalim ni najmanje! Mislila sto je rodjenjem bila iz kraljevske porodice da sve u zivotu treba da pada s neba. Da si se prihvatila krampe gospodjo, ne bi zivjela u kolibi.