lifestyle
0

Udala se Christina Aguilera

FENA
Pjevačica Christina Aguilera proteklog vikenda se udala za zaručnika Jordana Bratmana. Ceremonija je održana u tajnosti, a među poznatim gostima bili su Sharon Stone i Justin Timberlake.

U vjenčanici Christiana Lacroixa i s dijamantom u kosi, seksi plavuša Christina Aguilera se na imanje u pokrajini Napa Valley dovezla u bijelom Rolls-Roycu, a potom do mjesta obreda na zalazećem suncu prošetala vinogradom.

Mladenka i mladoženja razmijenili su prstenje poznatog londonskog draguljara Stephena Webstera. Jordan je nosio odijelo Stevea Wondera.

Među 130 uzvanika, od poznatih osoba našli su se Sharon Stone, Justin Timberlake, Cameron Diaz, Carmen Electra i Drew Barrymore. Na vjenčanju je bila i Christinina majka i njen menadžer Irving Azoff.

Po izboru pjevačice gostima su služene delicije iz japanske i talijanske kuhinje. Trostruka osvajačica Grammyja s Bratmanom se zaručila u februaru ove godine nakon dvogodišnje veze.

27-godišnji muzički producent tada je iznenadio 24-godišnju pop-zvijezdu dijamantnim zaručničkim prstenom iz Websterove radionice.