Iskreno o svom izgledu
21

Christina Aguilera progovorila o korištenju injekcija za bore: Svi se možemo osloniti na malu pomoć

L. R.
Christina Aguilera (Foto: Twitter)
Christina Aguilera (Foto: Twitter)
Pjevačica Christina Aguilera nedavno je za medije otvoreno izjavila da povremeno koristi injekcije nalik botoksu kako bi se riješila bora na licu.

Tom izjavom, slavna pjevačica pridružila se slavnim ličnostima Gwyneth Paltrow, Juliji Fox i Joeu Jonasu kao najnoviji ambasador za brend Merz Aesthetics i Xeomin, koji proizvodi injekciju koja se koristi za tretiranje bora između obrva.

"Mislim da je sjajno dijeliti te biti iskren i otvoren o onome što radite u svojoj zoni komfora. Uvijek sam bila prilično otvorena kao knjiga o prihvatanju svog tijela, svog izgleda i sličnih stvari", izjavila je ova pjevačica.

Ova četrdesetdvogodišnja zvijezda rekla je da se posavjetovala sa svojim liječnicima i saradnicima koji brinu o njenom izgledu prije nego što je isprobala Xeomin. Kaže da je bila zabrinuta da bi tretman protiv bora mogao naići na kritike njenih fanova zbog toga što njeno lice možda ne bi moglo pokazati pravu emociju, a što joj je izuzetno važno.

Aguilera je također navela da starenje ne promatra kao negativnu stvar. Također misli da svako ima drugačiji pogled na to kako želi stariti, ali da ona uživa u svakoj novoj eri svog života te da joj samopouzdanje raste svakim danom.