Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sam odsjedao samo u hotelskom apartmanu, sobe su za kokuze...
...i ono malo civilizacije što su imali ovi arapi, sad su si uništili, bukvalno se ponovno vraćaju pod šatore da žive ko divljaci!
..koliko znam, u siriji nema židova...u jordanu nema židova, u iraku nema židova, u omanu nema židova, u jemenu nema židova, u libanonu nema židova,...a sve su si uništili oni arapi sami izmedju sebe! ako se ne tuku, onda tuku žene i guze djecu maloljetnu žene te ih ubijaju kad im dosade ili ih mrko pogledaju... ..a onda se opet izmedju sebe rokaju ko životinje!
šije su gore od židova, okrutniji su i naravno surađuju sa židovima, cisto informativno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mi imamo zgrada u kojima su boravili puno veći od nje i isti slučaj ... propadaju ... tako je to kad dođu divlji i potjeraju pitome ... demokracija nosi svoje
Kad kažem kod nas, ja mislim na ex yu, pa su bili : 1. od državnika : engleska Kkraljica, Fiedel Castro, J.F. Kennedy, Churchill, Mao Ce Tung, Yasser Arafat, nobelovc za mir M.Ghandy, Che Gueara i naravno ostala sitna buranija 2. od viđenijih američkih glumaca svi, počevši od Orson Wellesa, preko Elizabeth Taylor do H. Bogarta (imao svoj kauč na sv. stefanu) i naravno Sophia Loren (ove dvije su dolazile redovno) 3. što se muzike tiče, dovoljno je reči Mick Jagger (ljetovao na Brionima) 4. pisce ne nabrajamo, jer bih ima makar dvojicu većih od ove gore pomenute trebal još :-) ... mislim ima ako treba :-)
npr. robert de niro je kao mlad " zaglavio" na više mjeseci u srbiji ... prodavao lubenice ... sad ima ćerku koja se zove : drina
ne znaju divljaci za kulturno-istorijsko naslijedje...
Kakva steta, zdanje je predivno :/