Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cist zrak, aktivnost, druzenje koje sprecava depresije i demenciju, osjecaj pripadnosti koji doprinosi osjecaju srece,bez stresa, morski plodovi i voce..tj nema nargila, mesine, secera, zagadjenog zraka, ljenosti, prekomjerng ispijanja kafa, alkohola, duhana..
Mi cemo 3 x toliko....mi imamo 3 predsjednika....mora nam 3x biti bolji...jbg a mozda i 3x gore ko do sad :)
Boli ih briga za sve ... eto tajne
Jedite malo ali pravu hranu! Budite aktivni. Pa tu nema puno filozofije... 👋👋🚎🚎💯
To malo talijansko mjesto je u Taliji?
Kretanje je najbitnije. Sve ostalo, manje-vise.
Ishrana je najbitnija, pa sve ostalo... litar kafe, kola svaki dan, brza hrana kako da zivis dugo? Cigara, nargila itd..
Mozes se ti zdravo hraniti do sutra ali ako se ne kreces, velike su sanse da ces oboliti. Kao da nasi stari piju kolu i jedu u fast foodu pa ne zive koliko zive ljudi koji su se navikli puno kretati.
Slabo ga meću i mozak na leru.
Nemaju baketa dode i ostale klape
Pa nisu ni oni pali sa marsa, neko ih je izabrao.