Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Goraždu svi zapsoleni. Čestitamo. Alo što dadoše 300 000 KM iz KS neki dan za zapošljavanje, kad u Sarajevu svi NEZAPOSLENI ?? Ovo ko Superhik iz Alana Forda, uzima od siromašnih da bi dao bogatim !! NAravno ALan Ford to urnebeno ismijava ali kod nas je to veoma ozbiljan, kompleksan izazov pun krajneg pregalašta i naziva se stručno pri(h)vatizacija !!
Prihvatiš od radnika i od šire zajednice, ako negdje zapne, naštimaš krivični SDP i opoziciji, da se i vjerskim zajendicama, halali SVOJIMA. Ko kad je premijer Bičakćić izašao Alija pred TV i kaže : EDHEM NIJE KRAO ZA SEBE ! Gotova istraga, policija tužilaštva sudovi i cirkusi TV i portal narđivanja , eh što se nekada radilo brzo i efikasno ! Otada je Superhik u BIH NAJOMILJENIJI LIK ! VOle ga svi , penzioneri, lažni borci, predsjednici sindikata , a naročito RADNICI.
@flaq NEk im ALah pomogne :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo hrabro ljudi, pa nije Goražde na kraju svijeta, Bosna je to, ista zemlja, isti običaji. Bit će bolje, samo pozitiva i furaj naprijed.
Bravo. Bolje vam je nego da cekate milostinju ispijajuci kafu i kukajuci kao ovi lezihljebovici na klixu
..ma je li to u Bosni, ovo je za Guinnessa..
Naša surova realnost, vidi se da običnim ljudima treba toliko malo dabi funkcionisali i bili sretni, problem je što je Bošnjački narod siromašan, ekonomski uništen iznutra politikom Sarajevskog mindera po kojoj sve pripada Begovima i Agama, a ostali su njihove sluge i raja.Taj sistem funkcioniše gdje god žive Bošnjaci u večini u BiH od rata naovamo sa izuzetkom Sarajeva gdje je inostrani utjecaj poremetio Sarajevski minder koncept od zlatne kašike i višeg cilja.
Bez vijesti iz Grozdjazda ne moze proci ni dva sata na klixu.
Iselili se Grozdjazdanci u Sarajevo pa sad ima posla za Zenicane u Grozdjazdu :D
Normalno, ne mora se samo kod kuće raditi!! Gorazde vam je jedini grad gdje se može naci posla za sve! Istočnije nema smisla ići, sve bijeda!!!
Svaka čast ovo se cijeni
Upita li tko jel kada ode na more ili odvede djecu na zimovanje???wtf ovdje za naslovnu kada potpišeš da si moderni kmet samo da imas u životu da pojedeš i prespavaš...ali samo neka se ne puca
Bear grylls ubacili ga u prevent radio tri smjene plata 5 stoja rata kredita 2 stoje nije prezivio :)
treba ovog pitat ima li šta jest
Nije tačno da su u Gž svi zaposleni. Rade u Preventu , na traci u lošim uslovima , za jadnih 400 km. Mnogi ne izdrže dugo i napuste.
Samo hrabro ljudi, pa nije Goražde na kraju svijeta, Bosna je to, ista zemlja, isti običaji. Bit će bolje, samo pozitiva i furaj naprijed.
@drinsky1serbico; Stanje nije dobro u čitavoj BiH. Ali polako, bit će bolje. A dok čitam komentare po ovim portalima čudi me kako ljudi ostaju normalni i sabrani. Treba ipak ostati normalan među tolikim otrovom i čemerom, mržnjom i zavišću.
Zenica je propao grad..
Svaki čovjek bi bio sretan da mu se vrate ODUZETA LJUDSKA PRAVA, kao što su ovoj i brojnim porodicama oduzeta. Čovjek ima pravo na rad. Ako mu nije omogučeno ovo osnovno ljudsko pravo, onemogučena su mu i sva ostala osnovna prava! Naša zbilja i stvarnost! Sretno ovim ljudima! Najpametnije što su mogli da urade i na ovakav način urede svoj život!
@kolač a kome je to u Bosni zabranjeno da radi? ah da, ti mozda znas citati ali to ne znaci da si pismen. doduse masa vas u Bosni i ne znatw sta znaci rjec pravo
@liberalism : Važno je da si se ti narugao. A kako ti to znaš šta nama u Bosni znači riječ "pravo"?
Da je kakvih pokretnih kucica,kao sto je u americi pa fino kucu na tockice,pa u Sarajevo kod Bakira svi.Jedino kod njega ima posla.
Eh kad se sjetim rata: Izašao Dino MErlin al na male ekrane sa PJEsmom: NA LICE STAVI SMIJEH ZA BOSNU UMRIJET NIJE GRIJEH, te se snažno ispali u Tursku, da ne umre baš on, a Bakir Sebiju odmah u ZAgren na specijalizaciju pa akd je zakuhalo u Tursku da lijepi naljepnice na vrećama ! I tako patriota Bakir sad doživotni predsjednik BIH, u opticaju je snažno i varijanta da Sebija bude dva mandata, a Dino doni 250 000 da pjeva za Novu godinu koja je ko i djed mraz islamofobijska izmišljotina.
Dakle i Kanton Sarajevo pomaže MALOPRIVREDNIKA Dinu da razvija mali biznis za velike pare :))) nije samo Goražde Dobilo od Sarajevskih nekretnina 300 000. BOGAMI JA BIH REKO DA JE NKO PUSTION ONE SBIJINE VREĆE IZ TURSKE ćim se to tako BRATSKI LOVA RAZGAĐA. MI davali samodropinos za vodovod i puteve, putevi zakrženi vode nema al Arapi imamju stana a pretekne para i peMzionerima prije izbora pa i drugim kantonima. JEli Srebrenici ? NE BAŠ !