lifestyle
0

Tražite li veličanstvenu vjenčanicu dođite u Destiny

Sarajevo-x.com
Mnoge mladenke imaju velikih poteškoća u pronalaženju prave vjenčanice. Čini se da ima previše izbora i previše krojeva, što otežava donošenje odluke. Kupiti je ili šiti? Većina žena danas se neće odlučiti ni za jednu od ove dvije opcije već za onu koja je zasigurno najpraktičnija, a to je iznajmljivanje. Da ponude zaista ima potvrdit će vam svaka buduća mladenka, ali u mnoštvu salona vjenčanica izdvajamo jedan koji se zasigurno ističe među ostalim kada govorimo o kvaliteti ponude.

U pitanju je Salon vjenčanica Destiny, ovlašteni zastupnik i uvoznik renomiranih vjenčanica vodećeg svjetskog proizvođača koji uskoro najavljuje novu kolekciju La Sposa Bridal 2012. koja će vam biti na raspolaganju već od januara 2012. godine. Prijatno će vas iznenaditi veličanstveni modeli napravljeni isključivo od skupocjenih materijala, najfinije svile, šifona, muslina i čipke.

Ali to nije sve!

Za one koji svoj svečani dan planiraju do 10.01.2012. godine salon vjenčanica Destiny pripremio je specijalnu ponudu. Naime, na trenutnu kolekciju aktuelan je popust od 50 posto i to sve do 10.01.2012. godine.

U salonu vjenčanica Destiny također možete naručiti svečane pozivnice, cvjetove za kićenje, cvijetne detalje kao i sve ostalo što je potrebno za savršeno vjenčanje.

Dakle, ukoliko ste u potrazi za veličanstvenom vjenčanicom, preporučujemo vam da posjetite salon vjenčanica Destiny koji se nalazi u ulici Džemala Bijedića 122. U međuvremenu sva pitanja možete uputiti na e-mail [email protected] ili posjetiti njihovu Facebook stranicu.