Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alene nadam se da si moj savjet shvatio ispravno, kao zelju da ti pomognem iskrenim komentarom. Vidim na tvom fb profilu da si radio i druge stvari, sto je za svaku pohvalu. Sad sam ubijedjen da ce ti moj komentar biti od koristi. Samo nebo je granica i ne zaboravi, nema tog cilja koji covjek ne moze postici, dovoljno je da ga ima i da svakodnevno radi kako bi stigao do istog. Sretno!
hvala vam svima na lijepim rijecima. Ovdje mozete posjetit moju facebook stranicu i pogledati citavu galreiju https://www.facebook.com/AirbrushAlen Alen Karabegovic
Momak svaka ti cast trebaju da ti zamjere veliki slikari a ne neki ovde klosari koji neznaaju se pravilno potpisati samo naprijed..
Glück auf!
Pjanic katastrofa
momak predlažem ti, dok još nije kasno, da svoj talenat trošiš na umjetnost a ne na želje primitivnih vlasnika kafana. ovo što si do sada napravio je žešći kičeraj, da ne upotrijebim neku grublju riječ.
a ja magle
Jarane u pogrešnom si dunjaluku izabrao profesiju!
Talent i po. Samo ozezi...