Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesu li ovi upravo rekli da vrijedi isto za žene i kokoške
Jesu :)
Povraca mi se od ovog clanka. Nema nista ljepse od normalnog obiteljskog zivota.
Gdje li ovaj svijet ide?
Blago rečeno, prebolesno!
Charles Darwin je to davno opisao u svojim radovima o evoluciji, nemojte se zamarati.
Kuda ide ovaj svijet?? U pakao naravno! Stručnjaci?? Ja bih prije rekao sejtani!!
Pa neka malo swinganja i sexa :)
Gledaj licemjera s minusima : oni sto bi karali tudje zene al svoju nedaju. Ljubi vas dajdža! :D
Ma kod nas je da si perverznjak i svaler koliko ti mahala zna, ako te niko nije skonto, ma 'ebi sve redom. Samo se sa svima fino upitaj i glumi skromnost.
zene od ovih experata treba da se pofukaju sa svima ovde na klixu, da malo unaprjedimo komentare!!!
Znači, ne treba se ženiti,....samo rokaj.....!!!
sve je u testasteronu
ima istine u ovome...nazalost :))))) ...evo primjera...najbolje zenke,rasne koke ce uvjek prije izabrati nekog lika krimosa i kavgadziju nego obicnog momka...ako ga i ne izaberu to znaci da su birale mozgom ali ce i dalje vjecno mastati i njemu i prvom prilikom mu dati :))))) ....zato postoji narodna poslovica "dame uvjek biraju pogresne muskarce"
i stidljivi momci ce prije pogledati neku rospiju nego finu djevojku.
to i htjedoh reci...geni moraju da se mjesaju :))) ...pogledaj malo danasnje srbe i hrvate...takozvane dinarske ljude...genetski su bar malo superiorniji od drugih a to je zato sto su im kroz istoriju mnogi karali zene......
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
ok,onda neka im se mame i supruge od doticnih strucnjaka late posla,
pa nije sve bas tako crno. ti ozenjen, kolegica ti isto tako i jednom sedmicno ona ti da uz pristanak svog supruga i tvoje zene :))
Bra'o ti ga bate. Poenta je? Najzdraviji su ljudi cije su mame kurrrve..
..i tate yebaci
u životinjskome svijetu postoji više primjera parenja ženki sa više mužjaka. ne samo, da bi se obezbijedila najbolja sperma, kako članak navodi, jer je ta teorija puna šupljina, nego prvenstveno da bi se zaštitilo potomstvo. naime, ženka, pareći se sa više mužjaka štiti mlade na taj način, jer eventualnim ponovnim susretom sa nekim od mužjaka obezbjeđuje to da mužijak ne ubije mlade i tako prisili ženku na ponovno parenje, jer će mužjak, prethodno se pareći sa ženkom, misliti da su mladunci njegovi. kao i svaki slijedeći koje bude eventualno susretala, a prethodno se parila sa njima. npr. medvjedi, leopardi itd. što se tiče poligamije i teorije, u 21. vijeku, pored silnih dostignuća, nije nužno obezbjeđivati potomstvo 'najboljom spermom', jer je to više primjereno prvobitnim rodovskim zajednicama. također sam mišljenja, da žena koja odluči da ima potomstvo, bude oslobođena potreba da radi, nego da joj se isplaćuje naknada u visini njene stručne spreme + dječiji dodaci.
...također mislim da žena sama treba da odluči da li će potomstvo imati u zajednici sa nekim ili će odgajati djecu sama i da li će uopšte imati potomstvo. masa je žena koje su željele djecu, a nemaju ih zbog uvriježene društvene norme, barem kod nas, da moraju biti udate. summa summarum, proizilazi da je teorija o 'jakoj spermi' budalaština, jer u konačnici žena koja to želi, može biti oplođena spermom potpuno nepoznatog donora, ili na kraju krajeva usvojiti dijete
@kinderdorf Sve ti to divno i krasno objasni ali ima jedan ogroman problem u tvom viđenju. I muškarci i žene su uvijek birali isključivo kvalitetne donore (ko j... dobru dušu, samo neka je lijep/a i stasit/a). Ima dovoljno žena u svijetu koje rađanjem djeteta žele sebi da obezbijede opstanak. Polazi im za rukom jer će uvijek tu i tamo naći glupog muškarca koji razmišlja više svojom drugom glavom u kojoj mozga nema. A što se tiče želje da se ženi isplaćuje naknada u visini stručne spreme ta teorija i ne odgovara baš feminističkom društvu, zar vi ne želite da ste nezavisne (kao da niste, realno)? Ako vam se plaća naknada neko mora proizvoditi tu naknadu a to opet na kraju spada na leđa muškarca i opet se vraćamo na nepotpunu nezavisnost. Još nešto, žene UVIJEK odlučuju s kim i kako žele da imaju dijete (osim kada imaju posla sa bolesnim silovateljima) ali ovaj način da se donira materijal i nije baš lijep i ugodan način da se dođe do željenog.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa de nek nam pile utiče na sexualni život. Pile će mi odrediti šta i kako. Ne serite, majke vam...
Pa ima li kraja degutantnostima ovog našeg društva?!