Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam S. Kaplan i ja ću staviti kravatu što sam dobio od Selme
Ne daj Boze da je neko cekao vas savjet BLAGOVREMENI, 5 minuta prije ponoci.
Veceras ostajem sa svojom bebicom tako da mi nije frka oko izbora odjece, a ni proslih godina nije bila, sto god odjenem brzo se razodjenem. :)
Ja bih \'odjenuo\' to, al\' nes kontam smijace mi se raja, \'vidi onog u haljini\', al\' opet ako vi to preporucujete, bice da ste u pravu.
sta god da \'\'odjenem\'\' ja cu to sve poskidat cim 3 popijem, tako da.. booli me qr.a.c :D :D Veceras svoj svog ne pozna... :D hahahah
u Bosni su 3 konstitutivna naroda (ili da ti prevedem, jednaka); Bošnjaci , Srbi i Hrvati. Dakle, tu su i jezici: BOSANSKI, HRVATSKI, SRPSKI. seljačino nepismena.
ovo je bosanski portal, a u bosni se priča samo bosanski jezik !
eto vi mi recite sta cu \"ODJENUTI\"!
Ujedinila sam celi svet.
Najgluplja stvar nešto kupovati za NG. Tipa: ma neću nigdje nisam s parama da si nešto kupim , nemam što obući :)..smiješno...