Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada pročitam rečenicu koja povezuje "medicinski eksperti" i "božije davanje" smorim se.. ..a danas gledam neki dokumentarac o "Crnoj smrti" tokom 1348. godine i zanimljivo je da su i tada izgovarane slične rečenice.. I ode 600 godina u vjetar..
Čuj oživjela, kakvo medijsko dezinformisanje, kada srce prestane sa radom čovjek nije u konačnici mrtav nego samo klinički, a u konačnici nepovratno je kada mozak prestane sa radom.
Vi sa medrese ste prava zajebancija...
i opasnost za drustvo.. oni ipak imaju uvijek najvise djece :D ..za nekoliko godina ce ovi debili postati veliki problem!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
""Ne znam zbog čega sam dobila drugu šansu ali sam zahvalna. Bog je uvijek s pravim ljudima na pravom mjestu", rekla je Graupera-Cassimiro." Ipak mislim da je pretrpjela neko oštočenje mozga. Kako se može pitatiti zbog čega je dobila drugu šansu? Zar ne osjeća da je šansu dobila zbog svoje kćerkice?
Malo godine, malo težina. Drago mi je da dijete nije ostalo bez majke, nadam se da će ovo biti okidač da se gospođa okrene zdravijem načinu života i pruži pravi primjer.
Kako ide ljudino, dje si ti prije ozivljavala?
Dobro se ikako kreces s obzirom na tvoju tezinu . Kroz vrata na kant. Tuzno je sto mlad inasan sebi dozvoli .
A, nije ni stara ! Tuzno je sto ce i od djeteta vjerovatno napraviti truta .
I kod nas izgleda. Svekrva vise voli kad joj dodje mlada koja moze drva cjepat i kurban zaklat.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)