Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinari iz Klixa ako nemaju nikakvu vijest neka izadju na ulicu medju svijet,i imat ce ih na stotine. Ove idiotarije od clanaka copy paste sa osrednjih ili jako niskih bjelosvjestskih portala (prevedenih na google translate) su ruganje nasoj inteligenciji. Eto sume unisti toalet papir...pa dragi novinaru imas li zrno pameti u glavi?
ovo je ok vijest, trebamo se osvjestiti. al ovo mozes napisati kad izbace neke instagramuse, kraljevsku porodicu isl
Are you Redy..🤟💦
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kaze meni jedan moj dobar drug, inace hrvat, vi perete guzicu rukom. Kazem ja njemu: prvo papirom pa onda vodom. I to lijevom rukom. A ja njemu: kako ti to radis? On: papirom, a perem je kada se tusiram. I pitam ja njega: u cemu je razlika? On cuti. Ja: jedina je razlika sto ti hodas usran a ja ne. 😂😂😂😂
Manje serite pa ce se manje koristiti papira
Jedino rast Islama može izbaciti uporabu toalet paira, te samim tim spasiti šume.
Treba znati štediti i reciklirati. Jednom iskorišten wc papir ne treba baciti, već ga sačuvati i osušiti, i samo okrenuti drugu stranu za još jedno korištenje. Nije to samo wc papir, i kondomi se obično bacaju nakon samo jednog korištenja, ali ako ga sačuvamo i operemo možemo ga koristiti i kao žvakaću gumu.
Perite se i zaštitite šumu. A istovremeno zaobilaziti suljeve... koji su sastavni dio vlaske zadnjice 😜
sto ce reci, narode, ne serite
Usteda ako koristi i voda.
ko još koristi toalet papir?
Bog prvo stvorio body,a blast cekali do unazadd 30ak godina da dodje papir pa da se mogu obrisat,a do tada hodali usrani,hercegovci su brisali baljunima
kakav clanak takvi i komentari polupismeno, bez kriticke svijesti i valjanih cinjenica
Like ko koristi tariguz
Dobra su govna, samo se treba naviknut...
Pa necu brisati guzicu zarigama ili lepuhom ? Dajte uozbiljite se!
moraš je nekad oprati haha
"Perite guzicu vodom" Sutra članak: nestašica vode u glavnom gradu
pouka PERITE ŠHUPAK A NE BRIŠITE GA 😎